București, România
0721.729.519 / 0725.929.833 office@sanacas.ro

Cei mai buni pentru tratament escare acasă

tratament-escare-acasă

Există momente în viața persoanelor care trebuie să aibă grijă de alte persoane în care se simt depășite de situație. Totul devine stresant, prioritățile se schimbă și nivelul de mulțumire general este undeva la pământ.

Această situație nu poate continua așa. De aceea, tratamente escare acasă sunt recomandate de toți medicii specialiști. E adevărat că oricine poate învăța reguli de bază ale îngrijirii unei persoane imobilizate la pat, însă în cazul situațiilor dificile este indicat să te lași pe mână unor profesioniști. De ce? Pentru că ei știu exact cum trebuie să gestioneze situația și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți în materie de tratamente la domiciliu. Astfel tu vei ști că cei dragi ție sunt îngrijiți bine iar tu nu te vei simți depășit/a de situație.

Dar care sunt avantajele oferite de tratamente pentru escare acasă?

De ce să apelezi la tratamente escare acasă?

Există numeroase motive pentru care ar trebuie să apelezi la specialiști să te ajute în cazul bolnavilor imobilizați la pat. Și dacă decizi să lucrezi cu cei mai buni, atunci avantajele cresc.

 –           Medicii specialiști au experiență în domeniu și știu exact cum trebuie să procedeze pentru a ușura suferința bolnavului și a ridica nivelul sau de comfort.

tratament-escare-caz-clinic-pansament

Sursă Poză: sanacas.ro

 –           Comparând situația economică din România la momentul actual cu prețurile practicate, acestea pot părea puțin mai mari. Însă un element foarte important ce trebuie avut în vedere în  acest caz este că momentan în București există doar o singură instituție medicală ce oferă tratamentul escarelor la domiciliu. Astfel, calitatea devine mai importantă decât orice!

 –           Primești servicii de top, moderne și pliate pe nevoile fiecărei persoane în parte. Pentru că fiecare persoană este unică și are nevoie de un tratament pe măsură.

 –           Materialele folosite pentru îngrijirea plăgilor sunt special realizate pentru acest scop. Nu se folosesc improvițatii sau pansamente proaste ce fac mai mult rau decat bine.

Când este în joc sănătatea trebuie să apelezi doar la cei mai buni! Tu așa vei face?