București, România
0721.729.519 / 0725.929.833 office@sanacas.ro

De ce să apelezi la doctori specialiști în tratamentul escarelor la domiciliu?

Escarele apar atunci când pacientul este imobilizat la pat și nu se poate mișca. În această situație apar anumite leziuni ce pot varia în intensitate. Escarele pot fi de 4 feluri sau grade după cum mai sunt cunoscute.

Cele de gradul I apar ca un fel de eritem sau roșeață, cele de gradul II se aseamăna unor vezicule cu ser, cele de gradul III sunt asemenea unor ulcerații profunde, iar cele de gradul IV pot ajunge până la mușchi și os.

Cand escarele devin foarte adânci se recomandă tratamentul lor la domiciliu. În cazul în care te-ai intrebat vreodată de ce este important rolul doctorilor specialiști în tratamentul escarelor la domiciliu atunci este cazul să afli răspunsul.

De ce să apelez la doctor în tratarea escarelor la domiciliu?

Există numeroase motive pentru care poți apela la ajutorul unui medic atunci când vine vorba de tratarea escarelor chiar la domiciliul clientului.

  1. Consiliere specializată – fiecare bolnav în parte manifestă simptome diferite și are propriul mod de vindecare. Tocmai din această cauză este important ca fiecare persoană bolnavă să beneficieze de o consiliere specializată prin care să i ofere sfaturi, în funcție de problemele cu care se confruntă. Îngrijirea corectă a bolnavilor este extrem de importantă, drept urmare sfaturile medicilor specialiști trebuie urmate întocmai.
  2. Diversitate – medicul care va avea grijă de bolnav are experiență în astfel de cazuri, știe să folosească metode moderne și este specializat în tratarea plăgilor cronice precum și a ulcerelor varicoase.
  3. Metode moderne – în tratarea escarelor la domiciliu, metodele moderne sunt cele mai eficiente. Acestea pot ușura durerea pacienților și pot grăbi vindecarea fără a fi nevoită internarea bolnavului în spital.
  4. Confidențialitate – acest aspect este foarte important pentru pacienții care doresc să se trateze la domiciliu. Iar echipa de medici profesioniști SANACAS este dornică să respecte confidențialitatea oamenilor cu care lucrează. Acest aspect dovedește responsabilitate și încredere.

Lăsați problemele de sănatăte în grija celor ce au ani de experiență în domeniu. Sănătatea este cea mai importantă și trebuie tratați ca atare!

[su_list icon=”icon: exclamation” icon_color=”#1e73be”]

  • SANACAS – SINGURII Specialiști în tratamentul escarelor la domiciliu, în București!

[/su_list]