București, România
0721.729.519 / 0725.929.833 office@sanacas.ro

Testimoniale

liniste-batranete

Multumesc Domnului Dr.Bogdan Stanescu si echipei sale de ingrijire medicala la domiciliu, multumesc SANACAS.

S-a intamplat in 2012 cand mama, in varsta de 87 de ani, era imobilizata la pat si incercam impreuna cu medicul de familie sa-i usuram suferinta si sa tinem sub control evolutia rapida a  escarelor prin aplicarea unor proceduri avute la dispozitie in acele momente.

Intr-o zi pe unul dintre pliantele firmei Hartmann de prezentare a pansamentelor pe care le utilizam, am gasit un numar de “telefon verde” pe care, din curiozitate l-am folosit imediat. Am fost directionata catre o persoana autorizata si astfel am intrat in legatura cu Dr.Bogdan Stanescu si firma de ingrijire la domiciliu SANACAS.

Recunosc ca intalnirea cu Dr.Bogdan Stanescu a fost una dintre acele intamplari miraculoase ale vietii care au adus mamei mele bucuria prezentei alaturi de noi pentru inca aproape un an si jumatate.

Dr.Bogdan Stanescu si echipa sa au dovedit nu numai inalt grad de professionalism dar si spirit umanitar usurand atat cat s-a putut suferinta mamei, pana in ultima zi de viata. Beneficiind de produse farmaceutice de ultima generatie ce se utilizeaza in lumea intreaga pentru tratamentul escarelor si aplicand cu professionalism protocoale de lucru bine documentate s-a putut trata si tine sub control evolutia rapida a escarelor.

Eu personal, impreuna cu familia mea, recomand din tot sufletul pe Dr. Bogdan Stanescu si echipa sa medicala, mai ales in randul medicilor de familie si a clinicilor particulare, pentru ca un numar cat mai mare de pacienti sa poata fi informati din timp de existenta in tara noastra a sistemului de ingrijire la domiciliu, mai ales a batranilor imobilizati la pat pe o perioada lunga de timp si nu in ultimul rand sa fie informati de existenta echipei de excelenta in tratarea plagilor cronice Dr.BogdanStanescu.

Cu multa stima si recunostiinta,

Mariana Surmeian”

———————————————————————————-

“Deosebite mulțumiri SANACAS și multă sănătate dăruită, dar și primită.

Într-o lume amenințată tot mai evident de migrația halatelor albe, de prestația, uneori la limită, a actului medical, din motive care țin de economie, buget minimal, dispoziție fluctuantă, un proiect ca cel propus de SANACAS este nu numai viabil, ci exigent de coerent și eficient.

Un colectiv extrem de unit, în același timp maleabil față de cerințele pacientului, acoperind o zonă foarte amplă a pacienților aflați aproape de linia de “sosire”: oameni suferinzi de boli incurabile, ajunși la o vîrstă venerabilă, dacă n-ar fi, în aceeași măsură, și cu grad mare de risc, incapabili să mai monitorizeze, ei înșiși, dar nici cei din jurul lor, starea lor de fapt.

Am beneficiat de ajutorul și competența acestor oameni – cadre medicale profesioniste, stăpîne pe domeniul lor concret de intervenție, de la medici pînă la asistenți – în situații-limită prin care au trecut toți vîrstnicii din familia noastră – nu puțini la număr, și cu diagnostice deloc ușoare. Au fost și situații în care internarea părea iminentă, dar pentru o persoană nonagenară, netransportabilă – extrem de dificil de realizat; propunerea concretă din partea SANACAS, privind tratamentul, monitorizarea cu strictețe a pacientului și, nu în ultimul rînd, insuflarea unei doze de optimism și încredere în finalul drumului ce părea fără sfîrșit sînt doar cîteva argumente pentru care, în mod obiectiv, recomand colaborarea cu această echipă. Nu-mi permit să nominalizez, căci nu vreau ca să fac o selecție ce va fi cu siguranță aleatorie.

Atîta pot să spun: cînd nu mai știți încotro să întoarceți capul pentru o rază de lumină, cînd grijile legate de cel drag din fața Dumneavoastră vă copleșesc și sînteți perfect conștient că vă și depășesc în aceeași măsură, cînd ați bătut la o ușă, dar ați primit răspuns negativ sau amînare sine die, cînd simțiți că barca a început să ia apă, încercați un telefon și la SANACAS: vă va păși pragul un specialist care se va implica, precum un membru al familiei Dumneavoastră, în cazul pe rol.

Deosebite mulțumiri SANACAS și multă sănătate dăruită, dar și primită.
Ruxandra MIHĂILĂ
București, 25 februarie 2015″

———————————————————————————-
testimonial-client-sanacas

———————————————————————————-

”Mă numesc Carmen Luca-Sofian și am apelat la firma SANACAS pentru mama mea, care suferă de boala Alzheimer și este imobilizată la pat.
Sunt foarte mulțumită de promptitudinea, grija și căldura cu care am fost ajutate și regret că nu am descoperit aceste servicii mai devreme.

Vă mulțumesc.”

———————————————————————————-
testimonial-client-sanacas

———————————————————————————-

 

”Nicoleta Cercel, Zoica Nedea

Am apelat la serviciile medicale oferite de firma SANACAS după un concurs nefericit de împrejurări, în urma cărora mama (Stan Elena, în vârstă de 89 de ani) a căpătat niște escare foarte urâte.

A fost o alegere foarte bună, pentru că personalul medical – medic, asistent- a reușit să ne inspire siguranță și să ne redea încrederea că escarele se pot vindeca.

Cu multă răbdare, profesionalism și devotament au asigurat mamei serviciile medicale de care avea atâta nevoie.”

———————————————————————————-